Hírek

India, Faridabad, Sector 7D, 23:14 (Magyarország 19:46)

 

Az éves szabadságról visszatért közlekedési ellenőrök visszafordították a menettel szemben haladó biciklis riksát. A metroépítkezés Új-Delhiben a tegnapi halálos baleset ellenére is tovább folytatódik a "Work in progress for better tomorrow" jegyében.

A monszun még nem érkezett meg- Mumbaiban már a felhők bombázását tervezik, mert az igen szűkös vízfogyasztást már 30%-kal kellett csökkenteni- és attól tartanak, hogy nem is fog. Ennek ellenére ma az utcákon sárcsatát játszott a szemét a papucs és a marhaköröm, az embereket véglegesen megfertőzte a sertésinfluenzánál (swineflu) sokkal tartósabb ragályos kór: a teljes fékevesztett őrület, melynek ellenszerét még nem találták meg, bár az se biztos, hogy kutatják. (Erről jut eszébe a hírszerkesztőnek a Forest Gump című remekmény- korrektor: "ilyen szó nincs"- hírszerkesztő:"de ugyanannyi oka lehetne arra, hogy legyen"- egy jelenete, mikor is Dan hadnagy megkérdezi a lepukkant, italgőzös, reményvesztett lakásában Forestet: "Mondd, te már megtaláltad Jézust?", mire Forest: "Azt sem tudtam, hogy keresnem kéne!"- lapszerkesztő: "ha ennek egy kicsit utána gondolunk, máris megkapjuk a választ a mai társadalom pár alapvető problémájára")

 

Miközben a levegő hőmérséklete hangulatembert játszik, és ma épp meglehetősen hűvös, addig a Bollywood és Hollywood közötti szenvedély már-már felperzseli a mozinézőket, mivel senki nem érti mit is keres Sylvester Stallone szürke kapucnis életmentőként és Dennis Richards ókori jelmezbe öltöztetett hajadonként egy hindi férfi hasából nászindulót éneklős, össze-vissza csábosan kacsintgatós, nyugati embert nem túl szép sztereotípiák mentén bemutató, érzelemdús, kiengedett hajdobálós hindi lányokat erkölcstelen miniszoknyába felöltöztető akció-romantikus-vígjáték-dráma filmben.

A Koreai Nagykövetség még nem tudja, hogy 9 óra múlva egy őrült magyar lány fog betoppanni az irodájukba, hogy vízumot kérjen országukba, annak teljes tudatában, hogy arra semmi szükség.

5 perce felugatott a szomszéd őrült kutyája, melyet pontosan 4 perccel előzött meg az utca bikájának felbődülése.

A nap már réges rég lement. A szürke égen kívül, Piros, narancs csíkok nem voltak megfigyelhetőek. Most már a sötét is korom. Csak az egyre inkább csökkenő hold homályos fénye ellensúlyozza valamelyest a közvilágítás teljes hiányát.

 

Faridabad, Sector 7A 23:51 (Magyarország: 20:23)

 

Száznyolc bátor kisharcos kelt át az idő vaskerekén, hogy legyőzve a tér-idő kontinuum minden rendíthetetlennek tűnő komponensét, megmutassa magát a nagyérdeműnek.

Már itt vannak:

http://picasaweb.google.co.in/home